cookie og privatlivspolitik

 

 

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Byens Begravelsesforretning ApS
behandler og sikrer dine personoplysninger.

 

1. Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Byens Begravelsesforretning ApS
Karlslunde Strandvej 34, st. th.
DK-2690 Karlslunde
CVR.: 40340505
Tlf:+45 46 15 15 80
info@byens-bf.dk

 

2. Beskrivelse af behandlingen

Formål
Levering af produkter og ydelser
Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og
tjenester, som du har købt eller forespurgt på.

Kundeservice
Support i forbindelse med dine køb og serviceaftaler samt øvrige henvendelser.

 

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger
Almindelige personoplysninger, f.eks.:
• Navn
• Adresse
• E-mail
• Telefonnummer
• IP-adresse
• Købs- og betalingshistorik

Følsomme persondata
• Vi registrerer ingen personfølsomme data

 

Kilder
Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder
• Direkte fra dig
• Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. telefonregister og geodemografiske
klassifikationer

 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag
• Hvis det er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en kontrakt og samarbejde, som du
er part i,
• Hvis det er nødvendigt for at vi kan overholde en retlig forpligtelse f.eks. i henhold til
bogføringsloven,
• Udtrykkeligt samtykke.

 

Modtagere
Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder
1. Til leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed f.eks.:
• Leverandører af systemer, tjenester, teknisk support og kundeservice,
• Leverancetjenester,
• Finansielle institutioner og udbydere af betalingstjenester,
2. Hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

 

Opbevaring
Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt
• I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger
i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven,
med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere
periode, som f.eks. i forbindelse med garanti på udført arbejde.
• Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke
registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at
opbevare informationerne i en længere periode.

 

I forbindelse med produktudvikling og statistik
Formål
Forretnings- og produktudvikling
• Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmesider til undersøgelser,
statistik og analyser med henblik på forbedring af produkter, tjenester og teknologier.

Statistik
• Personoplysninger anvendes til at udarbejde statistikker for dit og andres brug af vores
hjemmeside.

Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside
• Personoplysninger indsamles ved dit brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger
bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi
tilbyder.

 

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger
F.eks.:
• Navn
• Adresse,
• E-mail,
• Telefonnummer
• IP-adresse
• Købs- og betalingshistorik
• Interesser og præferencer herunder som indsamlet ved brug af cookies.

 

Kilder
Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder
• Direkte fra dig,
• Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige og geodemografiske
klassifikationer.

 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag
• Nødvendig for forfølgelsen af vores legitime interesse i at udvikle nye og forbedre
eksisterende produkter og tjenester, udarbejde statistikker, samt optimere
brugeroplevelsen på hjemmesiden.

 

Modtagere
Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder
1. Til leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed f.eks.:
• Leverandører af tjenester, teknisk support og kundeservice,
• Leverancetjenester.
2. Hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

 

Opbevaring
Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt
• I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine
personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til
bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i
en længere periode.
• Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke
registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at
opbevare informationerne i en længere periode.

 

3. Overførsler til lande udenfor EU/EØS
Vi overfører ikke data til lande udenfor EU/EØS

 

4. Pligtmæssig information
Følgende oplysninger er obligatoriske:
• Navn, e-mail-adresse og telefonnummer.
• Navn, adresse, e-mail-adresse.

 

5. Dine rettigheder
Du har følgende rettigheder:
• Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine
personoplysninger.
• Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
• Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
• Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
• Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

 

Du har altid mulighed for at afmelde kommunikation modtaget via e-mail. Du gør brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: info@byens-bf.dk

 

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder.

 

Sidst opdateret 01.05.2019

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op