Ved død på hospice

Ved død på hospice – praktiske informationer og oplysninger

Generelt er død på hospice ventede. Når døden er indtrådt, vil hospicelægen eller en tilknyttet lægevagt udføre ligsyn og søger for udfyldelse af den elektroniske dødsattest.

Der er forskellige retningslinjer ved dødsfald på diverse hospice og derved individuelt fra sted til sted. Ønsker man som pårørende information om div. praktiske ting, efter dødsfaldet er indtrådt, skal man derfor kontakte det aktuelle hospice. Personalet på alle hospice er professionelle og dygtige, der i samarbejde med pårørende vil tage sig af de forskellige opgaver – og for så vidt muligt opfylde personlige ønsker.

De praktiske opgaver er bl.a. istandgørelse af afdøde, særlige ønsker fra afdøde eller fra pårørende om påklædning, blomster, smykker, billeder m.v., som skal følge afdøde.

Ved død på hospice

Tag kontakt til bedemanden

Som pårørende til afdød på hospice, skal man selv kontakte den bedemand, man ønsker at benytte, hvor videre forløb aftales nærmere.

Bedemanden vil herefter tage sig af alle de praktiske opgaver, så man som pårørende, kun skal koncentrere sig om at være tilstede, tage sig af sorgen og familie m.v. Bedemanden vil altid hjælpe med rette vejledning og rådgivning fra start til slut.

Du kan trygt kontakte Byens Begravelsesforretning hele døgnet på telefon 46 15 15 80 i forbindelse med død på hospice.

Besvarer vi ikke telefonen, kan du blot indtale en besked. Vi vil ringe tilbage, så hurtigt det kan lade sig gøre. Du er også meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Som professionel bedemand, er vi naturligvis medlem af Danske Bedemænd, som er din sikkerhed for kvalitet og ekspertviden.

 

Få professionel, saglig og personlig hjælp og vejledning fra en lokal bedemand i forbindelse med død på hospice.

Ved død på hospice

Læs ligeledes information om dødsfald og om de opgaver, vi varetager som bedemand.

Byens Begravelsesforretning tilbyder personlig, professionel rådgivning og vejledning – som altid er med udgangspunkt i tillid og omtanke.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op