Bedemand Bjæverskov

Bedemand Bjæverskov og omegn

Bedemand Bjæverskov – Byens Begravelsesforretning er din personlige og lokale bedemand i Bjæverskov og omegn.

Når man har mistet en man har kær, er der mange ting at tænke på. Ud over sorgen, er der i forbindelse med et dødsfald, mange vigtige og praktiske opgaver at skulle varetage. Disse opgaver kan for mange efterladte være en svær proces at komme igennem.

Som bedemænd ved vi også, hvor mange spørgsmål, der ligeledes kan opstå. Vi vil som din lokale bedemand være behjælpelige med at få besvaret og afklaret disse spørgsmål.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at du kan være i trygge hænder igennem hele forløbet fra start til slut. Desuden er vi yderst prisbevidste og yder den professionelle service, der skal til for en mindefuld og værdig afsked.

Bedemand Bjæverskov

Lad os hjælpe med alt det praktiske

Eksamineret bedemand Peter Eriksen fra Byens Begravelsesforretning, rådgiver og hjælper gennem den svære tid, så det hele forløber så harmonisk og problemfrit som muligt.

Vi påtager os alt det praktiske uanset tro eller medlemskab af Folkekirken. Vi hjælper ligeledes med at udregne prisen for en bisættelse eller en begravelse og er behjælpelige med at søge begravelseshjælp. På den måde har man det fulde overblik lige fra starten.

For os er det meget vigtigt at de efterladte får en smuk personlig og mindeværdig afsked med deres kære – som selvfølgelig er med udgangspunkt i pårørendes og afdødes ønsker.

Bedemand Bjæverskov – Byens Begravelsesforretning

Benyt en uddannet bedemand – som samtidig er medlem af Danske Bedemænd

Byens Begravelsesforretning er som bedemand i Bjæverskov og omegn medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, hvilket sikre dig som kunde på mange forskellige områder.

Derud opnår du en sikkerhed for kvalitet og ekspertviden, når du benytter dig af en uddannet og eksamineret bedemand.

Vi yder en professionel og høj standard kombineret med en dyb respekt.

Pris på bedemand i Bjæverskov

Pris på bedemand i Bjæverskov

Hvad koster en bisættelse eller begravelse?
Tilrettelæggelse af en begravelse eller bisættelse er individuel i forhold til afdødes og pårørendes ønsker til højttidligheden samt valg af bl.a. kiste og urne m.v. Derfor er prisen også altid individuel.

I forbindelse med en samtale hos Byens Begravelsesforretning, udarbejder vi altid et skriftligt prisoverslag. Dette sikre tryghed og overblik under hele forløbet, så der ikke lige pludselig opstår uforudsete udgifter.

Vi udleverer også altid relevante informationer og oplysninger, om alt hvad vi hjælper med samt praktiske informationer og pjecer m.v.

Se vores priser og priseksempler.

Byens Begravelsesforretning Solrød

Din lokale bedemand i Bjæverskov træffes hele døgnet

Byens Begravelsesforretning træffes hele døgnet på telefon 46 15 15 80, (dog bedst at træffe mellem 07:00 og 22:00) alle ugens dage, hele året rundt.

Besvarer vi ikke telefonen, når du ringer, bedes du blot indtale en besked. Vi vil herefter kontakte dig så hurtigt muligt.

Vi tilbyder afholdelse af samtale i hjemmet som hjemmebesøg. Men ønskes det, kan samtalen også foregå hos os i vores Begravelsesforretning.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op