Bedemand Solrød

Bedemand Solrød og omegn

Bedemand Solrød – Byens Begravelsesforretning er din personlige og lokale bedemand i Solrød og omegn.

Vi som bedemænd ved, det kan være utroligt hårdt at være pårørende til en kær, som man har mistet. I forbindelse med et dødsfald skal man ud over sorgen nemlig også forholde sig til mange praktiske ting. Dette kan for mange efterladte, være en meget svær tid og proces at komme igennem.

Vores erfaring er også, at der opstår mange ubesvarede spørgsmål. Disse spørgsmål, vil vi som din lokale bedemand gerne være behjælpelige med at besvare og få afklaring på.

Vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at du kan være i trygge hænder gennem hele forløbet. Derudover er vi prisbevidste og yder den professionelle service, der skal til for en værdig og mindefuld afsked.

Bedemand Solrød

Lad os tage os af alt det praktiske

Byens Begravelsesforretning påtager sig alt det praktiske i forbindelse med en bisættelse eller begravelse. Dette er uanset tro eller medlemskab af Folkekirken. Eksamineret bedemand Peter Eriksen rådgiver, hjælper og ”holder dig i hånden” fra start til slut, så du kan følge dig tryg gennem hele forløbet.

Du får ligeledes hjælp med at udregne prisen for en bisættelse eller begravelse samt hjælp til at søge begravelseshjælp. På den måde, har man det fulde overblik lige fra starten.

For os betyder det meget at give de efterladte en personlig og smuk mindeværdig afsked med deres kære. En afsked der altid bliver med udgangspunkt i afdødes og pårørendes ønsker.

Bedemand Solrød – Byens Begravelsesforretning

Benyt en professionel, uddannet og eksamineret bedemand som er medlem af Danske Bedemænd

Som en af de få bedemænd i Solrød og omegn, er Byens Begravelsesforretning medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd.
Som kunde vil dette sikre dig på mange forskellige områder gennem forløbet.

Du opnår sikkerhed for kvalitet og professionel viden, ved at benytter en certificeret bedemand, som yderligere er medlem af Danske Bedemænd.

Vi yder en høj professionel standard kombineret med en dyb respekt.

Pris på bedemand i Borup

Pris på bedemand i Solrød

Det er altid svært at sige, hvad prisen på en bisættelse eller begravelse er. Der er nemlig mange faktorer, som spiller ind.

Der er ikke to bisættelser eller begravelser der er ens, da både tilrettelæggelse samt valg af kiste, urne, blomster m.v. er meget individuelle i forhold til afdødes og pårørendes ønsker til højtideligheden.

Hos Byens Begravelsesforretning får du altid et skriftligt prisoverslag i forbindelse med en samtale. Dette er for at sikre tryghed og overblik under hele forløbet. Du undgår ligeledes fordyrende og uforudsete ydelser.

Vi udleverer også altid relevant og praktisk information, div. nyttige pjecer samt oplysninger, om alt hvad vi hjælper med.

Priserne hos Byens Begravelsesforretning er fuldt ud tilgængelige. Du kan se priseksempler og hele vores prisliste.

Byens Begravelsesforretning Solrød

 

Du træffer din lokale bedemand i Solrød hele døgnet

Du kan træffe Byens Begravelsesforretning hele døgnet på telefon 46 15 15 80, (dog bedst at træffe mellem 07:00 og 22:00) alle ugens dage, året rundt.

Besvarer vi ikke lige telefonen, når du ringer, bedes du blot indtale en besked. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler i hjemmet som hjemmebesøg, eller i vores Begravelsesforretning.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op