Bedemand Havdrup

Bedemand Havdrup og omegn

Bedemand Havdrup – Din personlige og lokale bedemand i Havdrup og omegn er Byens Begravelsesforretning.

Det er svært at miste en man har kær. Udover sorgen er der meget at tænke på og mange praktiske ting at forholde sig til. Dette kan som efterladt være en svær proces og tid at komme igennem.

Derudover kan der opstå forskellige ubesvarede spørgsmål, hvilke vi som bedemænd vil være behjælpelige med at få afklaret.

I den svære tid, hvor der skal træffes mange beslutninger, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at du er i trygge hænder under hele forløbet.

Vi er desuden yderst prisbevidste og yder den professionelle service, der skal til for en værdig og mindefuld afsked.

Bedemand Havdrup

Vi tager os af det praktiske i samråd med de efterladte

Hos Byens Begravelsesforretning tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med en bisættelse eller begravelse i samråd med dig. Dette er uanset tro eller medlemskab af Folkekirken.

Vi hjælper også med at søge begravelseshjælp samt udregne prisen for bisættelsen eller begravelsen. På den måde er der fuldt overblik start til slut. Vi vil ”holde dig i hånden” gennem hele forløbet.

Det er vigtigt for os give de efterladte en personlig, smuk og mindeværdig afsked med deres kære – som altid er med udgangspunkt i afdødes og pårørendes ønsker.

Bedemand Havdrup – Byens Begravelsesforretning

Benyt en uddannet og eksamineret bedemand som er medlem af Danske Bedemænd

Byens Begravelsesforretning er som en af de få bedemænd i Havdrup og omegn medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd.

Ved at benytte en eksamineret og uddannet bedemand, som ligeledes er medlem af Danske Bedemænd, opnår du sikkerhed for kvalitet og ekspertviden.

Vi yder en yderst høj professionel standard kombineret med en dyb respekt.

Pris på bedemand i Havdrup

Pris på bedemand i Havdrup

Det er svært at komme med en præcis pris på en bisættelse eller begravelse. Der er nemlig stor forskel på selve tilrettelæggelsen samt valg af kiste, urne og blomster m.v. Dette er jo individuel i forhold til afdødes og pårørendes ønsker til højtideligheden.

Du vil dog hos os altid få et skriftligt prisoverslag i forbindelse med en samtale. På den måde er du sikret tryghed og overblik under hele forløbet, og undgår fordyrende og uforudsete ydelser.

Vi udleverer desuden relevante og praktiske informationer og oplysninger, om alt det vi hjælper med, samt diverse nyttige pjecer hvis ønsker herom.

Hos Byens Begravelsesforretning tilbyder vi forløb med gennemsigtighed. Derfor er vores prisliste fuldt ud tilgængelig og du kan ligeledes se forskellige priseksempler.

Byens Begravelsesforretning Havdrup

 

Træf din lokale bedemand i Havdrup hele døgnet

Du kan træffe Byens Begravelsesforretning på telefon 46 15 15 80 hele døgnet alle ugens dage, året rundt (dog bedst at træffe mellem 07:00 og 22:00).

Besvarer vi ikke telefonen, når du ringer, kan du blot indtale en besked hvorefter vil kontakter dig hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler i hjemmet som hjemmebesøg eller hos os i vores Begravelsesforretning.

 

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op