Bedemand Osted

Bedemand Osted og omegn

Bedemand Osted – Byens Begravelsesforretning er din lokale og personlige bedemand i Osted og omegn.

Det kan som pårørende være hårdt og meget svært, når man har mistet en man har kær. For udover sorgen er der en masse praktiske opgaver at forholde sig til og tage sig af. For de fleste efterladte, kan dette være en svær og lang proces at komme igennem.

Vores erfaring som bedemænd er også, at der helt naturligt vil opstå en masse spørgsmål. Som din lokale bedemand, vil vi være behjælpelige med at få besvaret og afklaret disse.

Vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at du kan føle dig tryg fra start til slut gennem hele forløbet. Derudover er vi prisbevidste og yder den professionelle hjælp og service, der skal til for en værdig og mindefuld afsked.

Bedemand Osted

Lad os være behjælpelige med det praktiske

Vi påtager os gerne alt det praktiske, der er i forbindelse med en bisættelse eller begravelse. Dette også uanset tro eller medlemskab af Folkekirken. Vi ”holder dig i hånden” fra start til slut, så du kan følge dig tryg gennem hele forløbet.

Eksamineret bedemand Peter Eriksen fra Byens Begravelsesforretning rådgiver, vejleder og hjælper igennem den svære tid, så hele forløbet bliver så harmonisk som muligt.

Vi hjælper med at udregne prisen for bisættelsen eller begravelsen og er ligeledes behjælpelige med at søge begravelseshjælp. Du vil derfor have det fulde overblik lige fra starten.

Det betyder meget for os som bedemænd, at de efterladte får en smuk, personlig og mindeværdig afsked med deres kære. En afsked som nøje er afstemt og taget udgangspunkt i pårørendes og efterladtes ønsker og behov.

Bedemand Osted - Byens Begravelsesforretning

Benyt med fordel en eksamineret bedemand der er medlem af Danske Bedemænd

Vi er en af de få bedemænd i Osted og omegn, som er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. Som kunde sikrer dette dig på flere forskellige områder.

Ved at benytte en certificeret bedemand, opnår du altid sikkerhed for kvalitet samt professionel ekspertviden.

Byens Begravelsesforretning yder en professionel og høj standard kombineret med en dyb respekt.

Bedemand Osted - Byens Begravelsesforretning

Pris på bedemand i Osted og omegn

Da der ikke er 2 højttidligheder der er ens, er prisen på en bisættelse og begravelse også altid forskellig. I prisen tages der udgangspunkt i mange forskellige ting som f.eks. valg af kiste, urne, blomster og selve tilrettelæggelsen.

Derfor vil prisen altid være individuel efter afdødes og pårørendes ønsker og behov til højttidligheden.

Hos os vi du dog altid få et skriftligt prisoverslag i forbindelse med en samtale. Derved sikrer du dig overblik og tryghed gennem hele forløbet og undgår samtidig uforudsete og fordyrende udgifter.

Du vil ligeledes altid få udleveret nyttige pjecer samt praktiske og relevante oplysninger og informationer, om alt det vi hjælper med.

Vi hjælper ligeledes med at afklare, om man har mulighed for at få begravelseshjælp.

Se hele vores prisliste og forskellige priseksempler. Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål om pris.

Bedemand Osted

Træf din lokale bedemand i Osted og omegn hele døgnet

Byens Begravelsesforretning træffes på telefon 46 15 15 80 hele døgnet, alle ugens dage hele året rundt (dog træffes vi bedst mellem 07:00 og 22:00). Besvarer vi ikke telefonen, kan du blot indtale en besked, hvorefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder afholdelse af samtale i hjemmet som hjemmebesøg. Dog kan samtalen også foregå i vores Begravelsesforretning.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op