Urner

Urner – Byens Begravelsesforretning

Alle vores urner er dansk produceret fra Tommerup Heilskov.  Urnerne findes i en lang række forskellige designs, udformninger, farver, med og uden dekorationer samt i forskellige materialer.

Uanset om man ønsker en klassisk urne i ler eller en hånddekoreret eller smuk træ urne, vil der altid være en der passer et hvert ønske og behov.

På nogle danske kirkegårde, findes forskellige regler for hvilken type urne, man må benytte til nedsættelse. Det kan være i forholde til materiale og længden af fredningstid. Disse regler kender vi, og vil selvfølgelige vejlede i forhold til disse.

Vi er altid behjælpelige med at vælge rette og personlige urne, så sidste afsked vil være i afdødes og pårørendes ånd.

Urner - Byens Begravelsesforretning Urner - Byens Begravelsesforretning

Bionedbrydelig urne

Vi kan ligeledes levere den smukke bionedbrydelige og unikke Beyond Life urne produceret i støbepap.

Sammen med denne, er der vedhæftet et vedhæng, som er en frøkapsel med integrerede frø. Når urnen nedsættes i jorden tager man frøkapslen af og sår dette i haven, i en stor potte eller andet sted. Herefter vokser der et træ og blomster op på stedet. “livet” vil på den måde blomstrer igen.

Priser på urner

Der er mange forskellige priser, afhængig af hvilken urne man vælger. Du kan se priser på urner og kister på vores prisliste eller kontakte os på telefon 46 15 15 80.

 

urner lilla urne

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op