Bedemand Tune

Bedemand Tune og omegn

Bedemand Tune – Byens Begravelsesforretning er din personlige og lokale bedemand i Tune og omegn.

Der er mange ting at tænke på, når man mister en af sine kære. Ud over sorgen er der nemlig også en masse praktiske ting at forholde sig til i forbindelse med et dødsfald. For mange efterladte, kan dette være en meget svær tid og proces at komme igennem.

Vores erfaring som bedemand er også, at der opstår mange ubesvarede spørgsmål. Disse spørgsmål, vil vi gerne være behjælpelige med at besvare og få afklaring på.

Vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at du kan være i trygge hænder gennem hele forløbet. Derudover er vi prisbevidste og yder den professionelle service, der skal til for en mindefuld og værdig afsked.

Bedemand Tune

Vi tager os af alt det praktiske

Hos Byens Begravelsesforretning påtager vi os alt det praktiske i forbindelse med en bisættelse eller begravelse, uanset tro eller medlemskab af Folkekirken. Eksamineret bedemand Peter Eriksen ”holder dig i hånden” fra start til slut, så du kan følge dig tryg gennem hele forløbet.

Vi hjælper desuden også med at udregne prisen for bisættelsen eller begravelsen samt hjælper med at søge begravelseshjælp, så du har det fulde overblik fra starten.

Det betyder meget for os at give de efterladte en smuk og personlig mindeværdig afsked med deres kære. En afsked der bliver med udgangspunkt i pårørendes og afdødes personlige ønsker.

Bedemand Tune – Byens Begravelsesforretning

Benyt med fordel en eksamineret bedemand som også er medlem af Danske Bedemænd

Når man benytter en uddannet, eksamineret og professionel bedemand, opnår man en sikkerhed for kvalitet og ekspertviden.

Som en af de få bedemænd i Tune og omegn, er Byens Begravelsesforretning medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. Som kunde vil dette sikre dig på mange forskellige områder gennem forløbet.

Høj professionel standard kombineret med en dyb respekt.

Pris på bedemand i Tune

Pris på bedemand i Tune

Hvad koster en bisættelse eller begravelse?

Det er meget svært at sige, da der ikke er to højtideligheder der er ens. Der er nemlig mange faktorer, som spiller ind, da både tilrettelæggelse samt valg af kiste, urne, blomster m.v. er meget individuelle i forhold til pårørendes og afdødes ønsker.

Du får altid et skriftligt prisoverslag i forbindelse med en samtale hos Byens Begravelsesforretning. Dette er for at sikre overblik og tryghed under hele forløbet, og for at undgå fordyrende og uforudsete ydelser.

Vi udleverer desuden altid relevante informationer samt oplysninger, om det vi hjælper med og udleverer også praktiske pjecer m.v. hvis ønsket.

Byens Begravelsesforretnings priser er fuldt ud tilgængelige. Du kan se priseksempler og hele vores prisliste.

Byens Begravelsesforretning Tune

Din lokale bedemand i Tune træffes hele døgnet

Du kan kontakte Byens Begravelsesforretning hele døgnet på telefonen telefon 46 15 15 80 (dog bedst at træffe mellem 07:00 og 22:00) alle ugens dage, året rundt.

Hvis ikke vi besvarer telefonen, når du ringer, kan du blot indtale en besked. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler i hjemmet, som hjemmebesøg, eller i vores Begravelsesforretning.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op