Bedemand Greve

Bedemand Greve og omegn

Bedemand Greve – Byens Begravelsesforretning er din personlige og lokale bedemand i Greve og omegn.

Vi som bedemænd ved, at det kan være utroligt hårdt at være pårørende til en kær, som man har mistet. Der opstår rigtig mange ubesvarede spørgsmål til de efterlevende. Disse spørgsmål, vil vi som din lokale bedemand, gerne være behjælpelige med at besvare og få afklaret.

Derudover er der mange praktiske ting at tænke på. I forbindelse med et dødsfald skal man ud over sorgen, nemlig også forholde sig til en masse praktiske ting og opgaver. Dette kan for de fleste efterladte være svært og en lang proces at komme igennem.

Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at du kan være i trygge hænder hos os, igennem hele forløbet. Vi er samtidig prisbevidste og yder en professionel service, der skal til for en værdig og mindefuld afsked.

Bedemand Greve

Vi tager os af alt det praktiske

Eksamineret bedemand Peter Eriksen fra Byens Begravelsesforretning, hjælper og rådgiver gennem den svære tid, så forløbet bliver så harmonisk og problemfrit som muligt.

Vi påtager os alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen, uanset tro eller medlemskab af Folkekirken. Vi ”holder dig i hånden” gennem hele forløbet fra start til slut.

Vi hjælper ligeledes med at udregne prisen for en begravelse eller en bisættelse og hjælper med at søge begravelseshjælp, så man har det fulde overblik fra starten.

Det betyder meget for os at give de efterladte en smuk personlig og mindeværdig afsked med deres kære. Denne afsked bliver altid med udgangspunkt i pårørendes og afdødes ønsker.

Bedemand Greve - Byens Begravelsesforretning

Benyt en eksamineret bedemand som ligeledes er medlem af Danske Bedemænd

Som en af de få bedemænd i Greve og omegn, er Byens Begravelsesforretning medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd – hvilket sikre dig som kunde på flere forskellige områder.

Ved at benytte en eksamineret bedemand, som også er medlem af Danske Bedemænd, opnår du altid sikkerhed for kvalitet og ekspertviden.

Vi yder en yderst høj professionel standard kombineret med en dyb respekt.

Bedemand Greve - Byens Begravelsesforretning

Pris på bedemand i Greve

Hvad koster en bisættelse eller begravelse – som altid er de flestes spørgsmål?

Der vil aldrig være to bisættelser eller begravelser der er ens, da tilrettelæggelsen samt valg af bl.a. kiste, urne, blomster m.v. – er meget individuel i forhold til afdødes og pårørendes ønsker til højtideligheden.

Hos os vil du altid få et skriftligt prisoverslag i forbindelse med en samtale. Dette sikre tryghed og overblik under hele forløbet, og man undgår ligeledes fordyrende og uforudsete ydelser.

Derudover vil du altid få udleveret relevante og praktiske informationer og oplysninger, om alt hvad vi hjælper med, samt diverse nyttige pjecer m.v.

Vi kan ligeledes være behjælpelige med at afklare, om man har mulighed for at få begravelseshjælp.

Vores priser er fuldt ud tilgængelige og du kan se hele vores prisliste og priseksempler.

Bedemand Greve

Du kan træffe din lokale bedemand i Greve og omegn hele døgnet

Byens Begravelsesforretning træffes på telefonen hele døgnet, (dog bedst at træffe mellem 07:00 og 22:00) alle ugens dage, året rundt på telefon 46 15 15 80.

Hvis ikke vi besvarer telefonen, når du ringer, bedes du blot indtale en besked. Vi vil herefter kontakte dig så hurtigt muligt.

Vi tilbyder afholdelse af samtale i hjemmet som hjemmebesøg. Men samtalen kan også sagtens foregå hos os i vores Begravelsesforretning.

Saglig og professionel vejledning fra en lokal og eksamineret bedemand.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op