Begravelse

Begravelse i Karlslunde, Hundige, Greve, Solrød, Tune, Havdrup, Borup, Bjæverskov, Osted og omegn.

En begravelse er en højtidelighed og et afskedsritual, hvor pårørende tager en sidste afsked til det familiemedlem eller ven, som er død.

Der er forskel på en begravelse (jordfæstning) og en bisættelse (kremering). Den afgørende forskel er måden, hvorpå kisten med afdøde håndteres efter ceremonien i kirken eller kapellet.

Ved en begravelse afsluttes ceremonien med, at kisten med afdøde bæres af familie og pårørende hen til udvalgte gravsted på kirkegården, og nedsænkes i jorden. Ved en bisættelse transporterer en rustvogn kisten til krematoriet.

Det er pårørende og afdødes ønske om kistebegravelse eller urnebegravelse/askespredning, som afgør om den sidste afsked skal være en begravelse eller en bisættelse.

Som din lokale bedemand, sætter vi stor ære i at give de efterladte den bedst mulige afsked med deres kære.

Det er ligeledes vigtigt for os at give de efterladte en personlig og individuel behandling, der tager udgangspunkt i afdødes og pårørendes ønsker til begravelsen.

Begravelse i Karlslunde, Hundige, Greve

Lad os hjælpe med planlægning af begravelse

Skal vi hjælpe med planlægning af en begravelse i Karlslunde, Hundige, Greve, Solrød, Tune, Havdrup, Borup, Bjæverskov, Osted og omegn?

Når man vælger Byens Begravelsesforretning som bedemand, får man en unik og smuk begravelse, som er nøje tilrettelagt og afstemt med afdødes og pårørendes ønsker. Vi vejleder og hjælper med at arrangere den helt personlige begravelse – uanset religion, kultur eller oprindelse.

Som lokal bedemand, hjælper vi med begravelser i Karlslunde, Hundige, Greve og omegn. Du kan derfor trygt overlade planlægningen samt varetagelse af begravelsen til os – selvfølgelig efter jeres ønsker.

Vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med begravelsen, helt fra start til slut.

Der er nemlig mange praktiske opgaver i forbindelse med en begravelse. Det være sig fra valg af kiste og kistepynt, valg af salmer og sange til kontakten med diverse aktører.

Som eksempel på dette, kan det være kirken, krematoriet, myndighederne, blomsterhandleren, stenhuggeren samt stedet hvor traktementet efterfølgende skal afholdes.

Borgerlig begravelse

Ønskes en borgerlig begravelse, kan vi også være behjælpelige med dette. En borgerlig begravelse vælges oftest, hvis afdøde ikke er medlem af folkekirken – eller har en anden religion end kristendommen.

En borgerlig begravelse foregår uden deltagelse af en præst, og kan i princippet afholdes alle andre steder. Den afholdes oftest i et kapel eller hjemme hos afdøde, men kan også holdes andre steder som f.eks. på plejehjem, hospice eller et smukt sted ude i naturen.

Der er ingen lovkrav til, hvordan eller hvor en borgerlig ceremoni/højtidelighed skal foregå, ud over at man ikke må forstyrre den offentlige orden, og alt skal foregå sømmeligt.

Vi vil som bedemand ved en borgerlig begravelse vejlede og hjælpe pårørende, da vi kender alle procedurerne for en respektfuld og mindeværdig sidste afsked.

Begravelse i Karlslunde, Hundige, Greve

Pris på begravelse i Karlslunde, Hundige, Greve, Solrød, Tune, Havdrup, Borup, Bjæverskov, Osted og omegn

Når vi afholder samtale med pårørende, udarbejder vi altid et skriftligt og overskueligt prisoverslag på begravelsen og højtideligheden. På den måde sikrer man altid tryghed og overblik under hele forløbet. Man undgår ligeledes fordyrende og uforudsete ydelser.

Hos Byens Begravelsesforretning udleverer vi altid relevante oplysninger, omkring alt hvad vi hjælper med. Man får ligeledes info om praktiske informationer, priser, pjecer m.v.

Vi er desuden en af de få bedemænd i Greve kommune, der er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og eksamineret bedemænd. Dette sikre dig som kunde på flere forskellige områder. Få mere information om dette hos Danske Bedemænd.

Ønsker du vejledning og pris på begravelse, kan du altid kontakte os på telefon 46 15 15 80. Du har dog også mulighed for at vores priseksempler samt priser her på hjemmesiden.

Begravelse

Du kan træffe os hele døgnet

Det er altid muligt at komme i kontakt os. Byens Begravelsesforretning træffes døgnet rundt på telefon 46 15 15 80 (er dog bedst mellem kl. 07:00 og 22:00). Besvarer vi ikke telefonen, kan du trygt lægge en besked. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt.

Få saglig og professionel vejledning fra en lokal bedemand i KarlslundeGreveHundige, Solrød, Tune, Havdrup, Borup, Bjæverskov, Osted og omegn.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op