Bedemand Karlslunde

Bedemand Karlslunde og omegn

Bedemand Karlslunde – Byens Begravelsesforretning er din personlige og lokale bedemand i Karlslunde og omegn.

Der er mange ting at tænke på, når man har mistet en af sine kære og skal sige farvel. I forbindelse med et dødsfald skal man ud over sorgen også forholde sig til en masse praktiske opgaver. Dette kan for mange efterladte være en svær tid og proces at komme igennem.

Vores erfaring er også, at der opstår mange ubesvarede spørgsmål til de efterlevende. Disse spørgsmål, vil vi som din lokale bedemand, være behjælpelige med at få besvaret og afklaret.

Bedemand Karlslunde

Vi tager os af alt det praktiske

Eksamineret bedemand Peter Eriksen fra Byens Begravelsesforretning, rådgiver og hjælper dig/jer gennem den svære tid, så den forløber så problemfrit og harmonisk som muligt.

Vi påtager os alt det praktiske i forbindelse med begravelse eller bisættelse, uanset tro eller medlemskab af Folkekirken – og ”holder dig i hånden” gennem hele forløbet fra start til slut.

Vi udregner også prisen for en bisættelse eller en begravelse samt hjælper med at søge begravelseshjælp, så man har det fulde overblik fra lige starten.

Det er vigtigt for os at give de efterladte en smuk personlig og mindeværdig afsked med deres kære – som altid er med udgangspunkt i afdødes og pårørendes ønsker. Afskeden bør være ligeså smuk som velkomsten.

Bedemand Karlslunde – Byens Begravelsesforretning

Benyt en certificeret bedemand – som også er medlem af Danske Bedemænd

Som en af de få bedemænd i Karlslunde og omegn, er vi medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. Dette sikre dig som kunde på mange forskellige områder.

Du opnår en sikkerhed for kvalitet og professionel viden, når du benytter dig af en certificeret bedemand, som yderligere er medlem af Danske Bedemænd.

Vi yder en høj professionel standard kombineret med en dyb respekt.

Bedemand Karlslunde – Byens Begravelsesforretning

Pris på bedemand i Karlslunde

Hvad koster en begravelse eller bisættelse?

Der er ikke to begravelser eller bisættelser som er ens, da tilrettelæggelsen er meget individuel i forhold til pårørendes og afdødes ønsker til højtideligheden.

Hos Byens Begravelsesforretning udarbejder vi altid et skriftligt prisoverslag i forbindelse med en samtale. Dette sikre tryghed og overblik under hele forløbet.

Derudover udleverer vi altid relevante oplysninger og informationer, om alt hvad vi hjælper med, samt praktiske informationer og pjecer m.v.

Du kan læse mere her på hjemmesiden om vores priser og se priseksempler

 

Bedemand Karlslunde

Din lokale bedemand Karlslunde træffes hele døgnet

Du kan altid kontakte Byens Begravelsesforretning i Karlslunde. Vi træffes på telefonen hele døgnet, (dog bedst at træffe mellem 07:00 og 22:00) alle ugens dage, året rundt på telefon 46 15 15 80.

Hvis ikke vi besvarer telefonen, når du ringer, kan du blot indtale en besked. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder afholdelse af samtale i hjemmet som hjemmebesøg. Men samtalen kan også sagtens foregå hos os i vores Begravelsesforretning.

Saglig og professionel vejledning fra din lokale og eksamineret bedemand.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op