Bisættelse

Bisættelse i Karlslunde, Hundige, Greve, Solrød, Tune, Havdrup, Borup, Bjæverskov, Osted og omegn.

En bisættelse er et afskedsritual og en højtidelighed, hvor de pårørende tager afsked med den afdøde.

Grundlæggende er forskellen på en bisættelse og en begravelse, at en bisættelse afsluttes ved, at kisten bliver kørt til krematoriet og brændt efter selve ceremonien – og ved en begravelse (jordfæstning) bliver kisten sænket i jorden.

En bisættelse foregår i to akter, hvor der først er selve ceremonien i en kirke eller et kapel. Herefter mødes pårørende igen på aftalt tidspunkt, hvor der tages endeligt afsked med afdøde. Dette foregår enten ved af begrave urnen eller sprede asken.

Som det er i dag, foregår størstedelen af begravelsesceremonierne som en bisættelse (kremering). En bisættelse er ligeledes ofte billigere end en begravelse.

Som din lokale bedemand, sætter vi en stor ære i at give de efterladte bedst mulige afsked med deres kære. Det er samtidig vigtigt for os at give de efterladte en personlig og individuel behandling, der tager udgangspunkt i afdødes og pårørendes ønsker til bisættelsen.

bisættelse

Hjælp til planlægning af bisættelse

Skal du have hjælp til at planlægge en bisættelse i Karlslunde, Hundige, Greve, Solrød, Tune, Havdrup, Borup, Bjæverskov, Osted og omegn?

Med Byens Begravelsesforretning som bedemand, får man en unik bisættelse, som er nøje afstemt med pårørende og afdødes ønsker.

Vi hjælper og tager os af alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen fra start til slut. Det være sig kontakt til div. aktører, der ofte er inde over en bisættelse. Dette kan som eksempel være myndighederne, kirken, krematoriet, stenhuggeren, blomsterhandleren, stedet for afholdelse af evt. tragtement m.v.

Som lokal bedemand, hjælper vi med bisættelser i Karlslunde, Hundige, Greve og omegn. Derfor kan du trygt overlade planlægningen og varetagelsen af bisættelsen til os.

Borgerlig bisættelse

Er afdøde ikke medlem af folkekirken, foregår begravelsesritualet typisk i et kapel med tilknytning til en kirkegård, krematorium, plejehjem, hospital, hospice eller eget hjem.

En borgerlig bisættelsesceremoni foregår uden deltagelse af præst fra Folkekirken eller øvrige trossamfund. Her vil vi som bedemænd vejlede pårørende, da vi kender procedurerne for en mindeværdig og respektfuld sidste afsked.

bisættelse byens begravelsesforretning

Pris på bisættelse i Karlslunde, Hundige, Greve, Solrød, Tune, Havdrup, Borup, Bjæverskov, Osted og omegn

I forbindelse med en samtale, udarbejder vi altid et skriftligt prisoverslag på bisættelsen m.v. Dette sikre tryghed og overblik under hele forløbet, og man undgår derved også uforudsete eller fordyrende tillægsydelser.

Vi giver ligeledes altid relevante oplysninger og informationer, om alt hvad vi hjælper med, samt info om priser, praktiske informationer, pjecer m.v.

Byens Begravelsesforretning er desuden, en af de få bedemænd i Greve kommune, der er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og eksamineret bedemand, hvilket sikre dig som kunde på flere forskellige områder – din sikkerhed for kvalitet og ekspertviden.

Kontakt os på telefon 46 15 15 80 for yderligere information og pris på bisættelse.

Du kan dog også se vores priser og priseksempler her på vores hjemmeside.

Bisættelse

Vi træffes døgnet rundt

Det er altid muligt at komme i kontakt med Byens Begravelsesforretning. Vi træffes nemlig døgnet rundt på telefon 46 15 15 80 (dog bedst mellem 07:00 og 22:00). Hvis ikke vi besvarer telefonen, når du ringer, kan du trygt lægge en besked – og vi vil ringe tilbage hurtigst muligt.

 

Få saglig og professionel vejledning fra en lokal bedemand i Karlslunde, Greve, Hundige, Solrød, Tune, Havdrup, Borup, Bjæverskov, Osted og omegn.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op