Bedemand Hundige

Bedemand Hundige og omegn

Bedemand Hundige – Byens Begravelsesforretning er din personlige og lokale bedemand i Hundige og omegn.

Når man mister en af sine kære, er der mange ting at tænke på. I forbindelse med et dødsfald skal man nemlig ud over sorgen også forholde sig til en masse praktiske ting. For mange efterladte, kan dette være en meget svær tid og proces at komme igennem.

Som bedemænd gennem mange år er vores erfaring også, at der opstår mange ubesvarede spørgsmål. Disse spørgsmål, vil vi som din lokale bedemand gerne være behjælpelige med at besvare og få afklaret.

Bedemand Hundige

Lad os tage os af alt det praktiske

Byens Begravelsesforretning påtager sig alt det praktiske i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse. Dette er uanset tro eller medlemskab af Folkekirken. Vi ”holder dig i hånden” fra start til slut, så du kan følge dig tryg gennem hele forløbet.

Vi hjælper også med at udregne prisen for en bisættelse eller en begravelse og er behjælpelige med at søge begravelseshjælp, så man har det fulde overblik lige fra starten.

Eksamineret bedemand Peter Eriksen fra Byens Begravelsesforretning, hjælper og rådgiver gennem den svære tid, så det hele forløber så harmonisk og problemfrit som muligt.

For os er det meget vigtigt at give de efterladte får en smuk personlig og mindeværdig afsked med deres kære. Dette er altid med udgangspunkt i pårørendes og afdødes ønsker.

 

Bedemand Hundige – Byens Begravelsesforretning

Benyt en eksamineret bedemand – som samtidig er medlem af Danske Bedemænd

Som en af de få bedemænd i Hundige og omegn, er vi hos Byens Begravelsesforretning medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. Dette sikrer dig som kunde på mange forskellige områder gennem hele forløbet.

Du opnår ligeledes en sikkerhed for kvalitet og professionel viden, når du benytter dig af en certificeret bedemand som er medlem af Danske Bedemænd.

Hos os yder vi en høj professionel standard kombineret med en dyb respekt.

Bedemand Hundige – Byens Begravelsesforretning

Pris på bedemand i Hundige

Hvad koster en bisættelse eller begravelse? Dette er som oftest det spørgsmål, vi bliver stillet.

Men da der ikke er 2 højtideligheder der er ens, vil prisen på en bisættelse eller begravelse derfor altid være forskellig. Prisen kommer an på mange forskellige ting, da tilrettelæggelsen samt valg af kiste og urne er meget individuel i forhold til afdødes og pårørendes ønsker til højtidligheden.

Vi udarbejder altid et skriftligt prisoverslag i forbindelse med en samtale, så man derved sikre tryghed og overblik gennem hele forløbet – og ikke bliver overrasket af uforudsete udgifter.

Derudover udleverer vi altid relevante informationer samt oplysninger, om alt det vi hjælper med.
Vi udleverer også praktiske pjecer m.v.

Ønsker du yderligere information, kan du læse mere her på hjemmesiden om vores priser og se priseksempler.

Bedemand Hundige

Din lokale bedemand i Hundige træffes døgnet rundt

Byens Begravelsesforretning træffes på telefonen hele døgnet, (dog er vi bedst at træffe mellem 07:00 og 22:00) alle ugens dage, året rundt på telefon 46 15 15 80.

Besvarer vi ikke telefonen, når du ringer, kan du blot indtale en besked. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder afholdelse af samtale i hjemmet som hjemmebesøg. Men samtalen kan også sagtens foregå hos os i vores Begravelsesforretning.

Saglig og professionel vejledning fra en erfaren og lokal bedemand.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op