Bedemand Borup

Bedemand Borup og omegn

Bedemand Borup – Byens Begravelsesforretning er din lokale og personlige bedemand i Borup og omegn.

Når man har mistet en man har kær, ved vi som bedemænd, hvor hårdt og svært det kan være som pårørende. Udover sorgen er der er rigtig mange praktiske opgaver at tage vare på og forholde sig til. Dette kan for de fleste efterladte være svært og samtidig en lang proces at komme igennem.

Udover de mange praktiske ting der er i forbindelse med et dødsfald, vil der helt naturligt opstå en masse spørgsmål. Dem kan vi som din bedemand være behjælpelig med at besvare og få afklaret.

Vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at du kan føle dig tryg igennem hele forløbet – fra start til slut. Vi er ligeledes prisbevidste og yder den professionelle hjælp og service, der skal til for en mindefuld og værdig afsked.

Bedemand Borup

Lad os hjælpe med alt det praktiske

Vi påtager os gerne de mange praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, uanset tro eller medlemskab af Folkekirken. Med os som bedemænd, bliver du ”holdt i hånden” gennem hele forløbet.

Eksamineret bedemand Peter Eriksen fra Byens Begravelsesforretning, vil rådgive, vejlede og hjælpe, så hele forløbet bliver så harmonisk som muligt.

Hos os vil du også få hjælp til at udregne prisen for begravelsen eller bisættelsen, så der er fuldt overblik lige fra starten.

For os som bedemænd, betyder det meget at give de efterladte en peronslig, smuk og mindeværdig afsked med deres kære. En afsked der altid er nøje afstemt og med udgangspunkt i afdødes og pårørendes ønsker og behov.

Bedemand Borup – Byens Begravelsesforretning

Benyt en uddannet og eksamineret bedemand der er medlem af Danske Bedemænd

Byens Begravelsesforretning er af de få bedemænd i Borup og omegn, som er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. Dette sikrer dig som kunde på flere forskellige områder.

Når du benytter en uddannet og certificeret bedemand, opnår du nemlig altid sikkerhed for ekspertviden & kvalitet.

Vi yder en særdeles høj og professionel standard kombineret med en dyb respekt.

Pris på bedemand i Solrød

Pris på bedemand i Borup

De fleste vil gerne vide, hvad en bisættelse eller begravelse koster. Men da der aldrig vil være to bisættelser eller begravelser der er ens, vil priserne derfor være meget forskellige.

Det handler bl.a. om valg af kisten og urnen samt blomster og selve tilrettelæggelsen. Netop disse ting er meget individuelle i forhold til pårørendes og afdødes ønsker og behov til højttidligheden.

Du vil dog altid få et skriftligt prisoverslag i forbindelse med en samtale hos os. På den måde sikrer du dig tryghed og overblik gennem hele forløbet og undgår samtidig uforudsete og fordyrende udgifter.

Vi udleverer også altid diverse nyttige pjecer samt relevante og praktiske informationer og oplysninger, om alt hvad vi hjælper med.

Derudover er vi også behjælpelige med at afklare, om der er mulighed for at få begravelseshjælp.

Du kan her på hjemmesiden se hele vores prisliste samt nogle priseksempler, som vi har opsat. Men du er også velkommen til at kontakte os for spørgsmål om prisen.

Byens Begravelsesforretning Solrød

Træf din lokale bedemand i Borup og omegn hele døgnet

Du kan træffe Byens Begravelsesforretningtelefon 46 15 15 80 hele døgnet, (dog træffes vi bedst mellem 07:00 og 22:00) alle ugens dage hele året rundt. Besvarer vi ikke telefonen, når du ringer, kan du blot indtale en besked. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Som udgangspunkt tilbyder afholdelse af samtaler som hjemmebesøg. Dog kan samtalen også foregå i vores Begravelsesforretning.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op