Ved død på hospital

Ved død på hospitalet – korte praktiske oplysninger

Når en person død på hospitalet, vil personalet på hospitalet tage sig af forskellige opgaver. Kort efter dødsfaldet, er det lægen, der skal bekræfte døden og udfyldes en elektronisk dødsattest.

Som regel bliver afdøde liggende på afdelingen, så længe der er pårørende til stede, hvorefter afdøde lægges i kapellet på sygehuset. Plejepersonalet gør afdøde i stand. Hvis du som pårørende ønsker at hjælpe med dette, er dette også muligt. Afdøde får en som regel en hospitalsskjorte eller eget tøj på, afhængig af hvad der evt. er aftalte med pårørende.

Hvis du som pårørende efterfølgende ønsker, at afdøde skal have noget andet tøj på, vil vi som bedemænd sørge for dette. Man er ligeledes velkommen til at medbringe breve, blomster, eller andet til afdøde.

Ved død på hospital

Hvornår skal man som pårørende kontakt bedemanden?

Som pårørende skal man med det samme kontakte den bedemand, man ønsker at benytte. Bedemanden vil herefter tage sig af alle de mange praktiske opgaver efter dødsfaldet, så man som pårørende, ikke skal koncentrere sig om disse. Man får på denne måde den helt rette hjælp og rådgivning fra start til slut.

Du kan kontakte Byens Begravelsesforretning døgnet rundt på telefon 46 15 15 80.
Besvarer vi ikke telefonen, når du ringer, kan du indtale en besked. Herefter vil vi ringe tilbage til dig så hurtigt som muligt. Du er dog også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Vi er naturligvis medlem af Danske Bedemænd – din sikkerhed for kvalitet og ekspertviden.

 

Få professionel og saglig vejledning fra en lokal bedemand i forbindelse med død på sygehuset.

Ved død på hospital

Du kan ligeledes få information om dødsfald og om vores opgaver som bedemand.

Hos Byens Begravelsesforretning tilbyder vi personlig og professionel rådgivning samt vejledning – og altid med udgangspunkt i tillid og omtanke.

Hvad siger vores kunder
Kontakt Os
Udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Ring Op